SHOVOT KANALI HOZIRGI HOLATINING TAHLILI - Mamarasulov Sobir Raxmonqul o‘g‘li; Zarifboyev Xudoybergan Usmon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xorazm viloyatida joylashgan Shovot kanalining suv o’tkazish qobiliyati, joylashgan o’rni, kanalning to’yinadigan manbasi haqida ma’lumotlar keltirilgan.