SAMARQAND VILOYATINING SUG‘ORILADIGAN BIOTSENOZLARIDA QORAMOLLARNING PARENXIMATOZ ORGANLARINING ASOSIY GELMINTOZLARI - Nurmamadov T.E.; Urokov K.X. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada Samarqand viloyatining sug‘oriladigan biotsenozlarida kasallikdan o‘lgan, majburiy yoki go‘sht maxsuloti uchun so‘yilgan 182 bosh qoramol to‘liq gelmintologik yorib ko‘rish usuli bilan hamda 1594 bosh qoramol tirikligida gelmintokoprologik usullar bilan tekshirilib qoramollarning asosiy parenximatoz organlarining epizootologiyasi o‘rganilgan.