ASALARILARNING TROPILELAPSOZ KASALLIGI - Davronov S.; Rabbemov M.; Eshburiyev S.; Erbo‘tayev Sh.; Baxtiyorov S. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada asalarilar tropilelapsozi (kanasi) ning oldini olish va qarshi kurashish borasida ma’lumotlar keltirilgan. Bundan tashqari davolash hamda zamonaviy diagnostika qilish shuningdek mamlakatimizda asalarilar tropilelapsozini oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlar haqida tadqiqotlar bayon etilgan.