ASALARILAR NOZEMATOZNING PROFILAKTIKASIDA VETOSPORIN-J PROBIOTIKINING TA’SIRI. - Azimova D.I.; Nasimov Sh.N. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada asalarilarning nozematozini prafilaktikasida qo‘llanilgan Vetosporin-J probiotikini asalarilarning oziqasiga (1 l shakarli sirop tarkibiga 4 ml ( 1x108 KHB), bahor mavsumida har bir asalari uyasiga 250 ml miqdorida 7 kun, 1 kunlik interval bilan oziqlantirilib tajribalar olib borilgan hamda olingan natijalar bayon etilgan.