OTLARDA OYOQ PAYLARI SURUNKALI ASEPTIK YALLIG‘LANISHINI DAVOLASH - Tashtemirov R.M.; Tashtemirov R.M.; Pardayev E (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada otlarda oyoq paylari surunkali aseptik yallig‘lanishini davolashda ishlab chiqilgan maxsus davolash sxemasini qo‘llash tajribalari hamda davolash davrida klinik ko‘rsatkichlar holati, qonining morfologik va biokimyoviy o‘zgarishlarini o‘rganish natijalari keltirilgan.