INNOPROVET PROBIOTIGI BERILGAN TOVUQLAR GO‘SHTINI VETERINARIYA SANITARIYA BAHOSI - Hojiyeva D.O‘; Ilyosov Z.I.; Ibragimov F.B (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ushbu maqolada tajriba uchun olingan tovuqlarga PZ - 2020123121–raqamli innovatsion loyiha asosida ishlab chiqarilayotgan “Innoprovet” probiotigini tovuqlar ozuqa ratsioni tarkibiga qo‘shib berish va nazorat guruhiga parrandachilik fermasida qabul qilingan ratsion asosida oziqlantirilganda tovuqlar go‘shtini veterinariya sanitariya bahosini o‘rganish natijalari keltirilgan.