ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОННИНГ ТАРАҚҚИЁТ СТРАТЕГИЯСИ АСОСИДА МАМЛАКАТДА ЧОРВАЧИЛИКНИ ЯНАДА РИВОЖЛАНТИРИШ БОРАСИДА АМАЛГА ОШИРИЛАЁТГАН ИШЛАР - Садуллаев С.С.; Нарзиева Н.Н; Хушназаров А.Х (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ушбу мақолада Президентимизнинг чорвачилик соҳасига оид қарор ва фармонларининг мазмун моҳияти бўйича маълумотлар чуқур ўрганилиб, қарор ва фармонлардаги энг муҳум рақамлар ҳамда кўрсатгичлар баён қилингаан.