RAQOBATNI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Umurzoqxon Daminov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqobatni rivojlantirishning asosiy tendensiyalari va ular haqida boshqa maqolalarda keltirilgan ayrim fikrlar muhokama va tahlil qilinadi. Raqobatni rivojlantirishning zamonaviy tendensiyalarini amaliyotga joriy etishda davlatning o’rni ko’rib chiqiladi, xulosa va takliflar beriladi.