INVESTITSION LOYIHALARNI MOLIYASHTIRISH TIZIMIDA VENCHUR KAPITALI - Asadbek Tog’aymurodov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi globallashuv jarayonida iqtisodiy tarmoq va sohalarda yuqori raqobatbardoshlik salohiyatini ushlab turish mhim o’rin tutadi. Bunda bizga albatta zamonaviy innovatsiyalardan foydalanish as qotadi. Lekin innovatsiyon loyihalarni moliyalashtirishda doimiy muammolarga duch kelinadi. Ushbu muammoning yechimlaridan biri sifatida venchur kapitalini ko’rishimiz mumkin. Ushbu maqolada innovatsion loyihalarni moliyalashtirishda venchur kapitali va fondlarini o’rni atroflicha o’rganilib, fikr va xulosalar berilgan.