ODIL VA MUSTAQIL SUD YANGI OʻZBEKISTON POYDEVORI - Amonova Goʻzal Ruziboy qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annostatsiya Maqolada Oʻzbekistonda sud-huquq tizimining rivojlanishi, sudlarning odilligi va mustaqilligini taʼminlash masalalari yoritilgan. Fuqarolarning huquq va erkinliklarini himoya qilishda sud tizimining roli koʻrib chiqilgan.