ZAMONAVIY DUNYODA FALSAFANING AHAMIYATI VA O’RNI - Ergasheva Dildora (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Maqolada zamonaviy falsafaning, xususan unda faylasufning roli, insonlar, guruhlar, madaniyatlar va butun mamlakatlar о‘rtasidagi muloqot borasida so‘z yuritilgan va tahliliy fikrlar berilgan.