XALQARO ARBITRAJ SUDLARINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Majidov Shoxrux Abdumalikovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu tezisda xalqaro arbitraj sudlarining tashkil topish tarixi, vazifalari va afzalliklari to‘g‘risida so‘z yuritilib, uning rivojlanish tendensiyalari yoritilib berilgan. Shunigdek, mazkur tezisda ayrim xаlqаrо аrbitrаj institutlаrining ro‘yhati keltirilgan.