BANDLIKNI TA’MINLASHNING KONSEPTUAL ASOSLARI - Shahboz Yaxshilikov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bandlik iqtisodiyotda takror ishlab chiqarish uchun muhim hisoblanadi. Bandlik bir vaqtning o’zida ishlab chiqarish hamda iste’mol darajasini oshirishga xizmat qiladi. Ishsizlik esa iqtisodiyotda inqirozning boshlanishiga olib keladi. Mavzuning dolzarbligi ishsizlikni jilovlab, bandlikni ta’minlashga qaratilgan.