BORLIQ FALSAFASINING FUNDAMENTAL KATEGORIYASI - Xo’jamqulova Dilnoza; Turaqulova Ruxshona Mirkomil (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada borliq tushunchasining asosiy kategoriyalari. Borliq va yo’qlik tushunchalarining ta’rifi bundan tashqari falsafa haqida va borliq haqidagi olimlarning qarashlari yoritilgan.