OILADAGI PSIXOLOGIK MUHITNING BOLA SALOMATLIGIGA TA’SIRI - Raxmatova Dalira Yusubdjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada oilada sog‘lom turmush tarzini rivojlantirishda sog‘lom psixologik muhitning ijtimoiy psixologik ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada oilada sog‘lom muhitning shakllanishida er va xotin munosabatlarining psixologik jihatdan himoya mexanizmlari o‘rganilgan..