HISSIY HOLATLAR VA STRESSNI BOSHQARISH - BOBONIYOZOV ZIKR ZOKIR O’G’LI; BOBOMURODOV SULAYMAN UROL O’G’LI; CHORSHANBIYEV SUNNAT XOLMUROT O’G’LI; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotsiya Mazkur maqolada hissiy holatlar va stressning inson psixologiyasidagi o‘rni, ularning sabablari va oqibatlari batafsil yoritilgan. Stressni boshqarish usullari, jumladan, psixologik yondashuvlar, jismoniy faoliyat va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash metodlari ko‘rib chiqilgan. Ushbu maqola hissiy salomatlikni yaxshilashga qaratilgan samarali strategiyalarni tavsiya qiladi.