XIVA XONLIGINING XX ASRNING BIRINCHI CHORAGIDAGI RIVOJLANISHI - Boyto’rayev Sirojidin Usmon o’g’li; Qurbonov Nortoji Abbos o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xiva xonligining amalda bo‘lgan ish yuritish tizimi va arxiv ishi holati boshqaruv hujjatchiligi jarayonlariga bevosita ta’sir etuvchi XIX – ХХ аsr boshlarida Xiva xonlida ish yuritish va arxiv ishi tizimi tadqiq etiladi.