DALVARZINTEPA YODGORLIGI - Boyto’rayev Sirojidin Usmon o’g’li; G’afurov Behruzbek Maruf o’g’li; Abduraxmonov Fazliddin Baxodir o’g’li; Sopoyev Nizom Bozorboy o’g’li; Bobomurotov Sulayman Urol o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati Sho’rchi shahridan 10 km masofada joylashgan, Termiz – Denov avtomobil yo’lining kunchiqar tomonidagi Dalvarzintepa borasida so’z yuritilgan.