SURXONDARYODA ARXEOLOGIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISHI - Boyto’rayev Sirojidin Usmon o’g’li; G’afurov Behruzbek Maruf o’g’li; Abduraxmonov Fazliddin Baxodir o’g’li; Sopoyev Nizom Bozorboy o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Surxondaryo viloyati Arxeologik turizmning markazlaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqola, Surxondaryo viloyatining arxeologik turizm salohiyatinini ochib berish bilan bir qatorda uni rivojlantirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlarini yoritib beradi.