IMOM ISMOIL AL-BUXORIY (810-870) - Shermatov Muhammadyusuf G'ulomjon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Imom Ismoil al-buxoriyning tavallud topgan yillari, oqigan madrasalari, oilalari, yozgan asarlari va vafoti haqida.