MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING “ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURI ASOSIDA RIVOJLANTIRUVCHI MARKAZLARDA ISHLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Хaydarova Shaхlo Narzullayevna; Kamiljanova Zuxra Zafarjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotining “Ilk qadam” davlat o‘quv dasturi asosida rivojlantiruvchi markazlarda ishlashning o‘ziga xosligi va bolaning erkin faoliyatida markazlarning ahamiyati haqida ilmiy mushohada yuritilgan.