MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA IJOBIY EKOLOGIK MUNOSABATLARNI TARBIYALASH - Хaydarova Shaхlo Narzullayevna; Mardonova Mardona Otabekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ona tabiatni asrab-avaylash va ularda tabiat va tevarak-atrofga ehtiyotkorona munosabat bo‘lish, g‘amxo‘rlik ko‘rsatish xususida bayon etilgan.