ЎЗБЕКИСТОНДА ИЖТИМОИЙ ДАВЛАТ БАРПО ЭТИШНИНГ КОНСТИТУЦИЯВИЙ АСОСИ. - Матлуба Фархутдинова (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасининг Конституциясига киритилган ижтимоий давлат тушунчаси, мазмуни, ҳуқуқий асослари ҳақида фикр юритилади. Ўзбекистон Республикаси юритаётган кучли ижтимоий сиёсатнинг ҳуқуқий асослари мазмунан таҳлил қилинади. Аҳоли қатламларини ижтимоий қўллаб-қувватлашга қаратилган қонун ҳужжатлари ва уларни амалиётда қўллашнинг ижобий жиҳатлари ҳақида фикр юритилади.