SUN’IY INTELLEKTNING TIBBIYOTDAGI AHAMIYATI - Mamamtqodirov Mahammadali; Ma’murova Rohatoy Ilhomjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu annotatsiyada yoritilgan maqolaning qisqacha mazmuni shundan iboratki, sun’iy intellektning tibbiyotda tutgan o‘rni va ahamiyati. Hozirgi kunda sun’iy intellekt kirib bormagan sohaning o‘zi qolmadi deyarli. Xuddi shunday tibbiyotda ham uning o‘z o‘rni bor: uning yordami bilan ko‘plab dardlarga shifo topilib, odamlar salomatligi saqlanib kelmoqda.