O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI G’AZNACHILIGINING TASHKILIY ASOSLARI - Gulyora Kasimova; Sodiqova Kamola Bahodirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O’zbekiston Respublikasi g’aznachilik ijrosi hamda ularni tashkil etish usullari va uziga xos xususiyatlari. Davlat g’azna ijrosini tashkil etishdagi ustuvor yo’nalishlar.