QORAQALOPOG`ISTON SHAROITIDA PIYOZNING IKKI USUL BO`YICHA NAVLARINING HOSILDORLIK KO`RSATKICHLARI - D.Hayitboyev; Yuldashev Suxrobjon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Piyozni ekish usullari va ularning afzaliklari hamda ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.