MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - G.Óskinbaeva; Dáwletbaeva Gúmisay (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasini o’rganilganlik holati va ularga keraklicha tavsiyalar borasida fikr yuritiladi. Maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasi va ularning o’rganilganlik sabablari o’rganilib tahlil qilingan va bartaraf etish yo’llari haqida ma’lumotlar berilgan.