KUZATUV KENGASHI, UNING QO‘MITALARI VA A’ZOLARI FAOLIYATII BAHOLASHGA USLUBIY YONDASHUV. - Murodov Xolmurod Xamzayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola Mustaqil direktorlarning korporativ boshqaruvdagi ahamiyati, kuzatuv kengashini baholash jarayoni, kompaniyani va uning boshqaruvini nazorat qilinishi, axloq kodeksini o‘rnatishi, jarayon va monitoringni nazorat qilishi, tegishli moliyaviy nazorat tizimining mavjudligini ta’minlanishi haqida.