KARLAR MAKTABIDA ESHITUV XONALARI VA VAZIFALARI - Orifova Marhabo Sharof qizi; Xolmurodova Madina Mo'min qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada karlar maktabida eshituv xonalari tashkil etish va ularning vazifalari muhokama qilinadi. Eshituv xonalari maxsus taʼlim muassasalarida tinglov qobiliyatini rivojlantirish, nutq apparatini faollashtirish va kar o‘quvchilar uchun pedagogik jarayonni optimallashtirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada eshituv xonalarining texnologik jihozlanishi, o‘quvchilar uchun yaratiladigan muhit va taʼlim jarayonida qo‘llaniladigan uslubiy yondashuvlar haqida batafsil maʼlumot berilgan.