GRUNTLI KANALLARDAGI OQIMNING YUVMASLIK TEZLIKLARINI HISOBINING TATLILI - Vafoyeva Aziza Toshtemir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Oqimning yuvmaslik tezliklari va oqiziqlar sarfini aniqlashning gidravlik asoslangan yangi hisob usullari rivojlantirilgan.