O‘SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXOLOGIK MUAMMOLARINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI - Kdirbayeva X.M; A.Nurniyazova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
O’smirlik davri boshqa davrlarga nisbatan o’zining murakkabligi va turfa xil hususiyatlarga ega bo’lishi bilan ajralib turadi. O‘smirlik davri inqirozining psixologik muammolari haqida bayon etilgan. Ushbu maqolada oʻsmirlik davri muammolari va uni bartaraf etishda psixologiya fanining yutuq va imkoniyatlari haqida soʻz yuritiladi.