MUSOBAQALARDA SPORTCHILARNI PSIXOLOGIK JIHATDAN TAYYORLASH - RAJABOV XAQNAZAR ANVAR O‘G‘LI; NIYOZQULOV TAVAKKAL HAKIMZODA O‘G‘LI; TOSHPO‘LATOVA SHOIRA MUZAFFAR QIZI; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchining musoboqaga psixologik tayyorlash, sportchining sport musobaqalarida yuqori natijalarga erishishi yo’lidagi psixologik, ma’naviy, mafkuraviy, irodaviy, jismoniy, texnik, taktik tayyorgarligiga bo’gliq bo’lgan ma’lumotlar keltirib o’tilgan.