ADOLATGA BAXSHIDA HAYOT MAMLAKAT VOSIQOVANING HAYOTI VA FAOLIYATI - Abdulhoshimov Jasurbek Odil o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonning huquqiy tizimini rivojlantirishga katta hissa qo‘shgan Mamlakat Vosiqovaning hayoti va faoliyati yoritilgan. Uning ilmiy ishlari, davlat boshqaruvidagi faoliyati va adolat tamoyillarini joriy etishdagi sa’y-harakatlari tahlil qilinadi. Mamlakat Vosiqovaning yoshlarga o‘rnak bo‘luvchi fazilatlari, shuningdek, uning ilm-fan sohasidagi hissasi ham keng yoritiladi.