YOSHLARDA STRESSNI KELIB CHIQISHI VA NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Akramova Azimajon Aminovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada ommaviy axborot vositalari orqali olinadigan ma’lumotlar o‘smirlarning emotsional-irodaviy jabxalari hamda qiziqishlar tizimiga ta’sir etib ularning xulq-atvori va psixikasida turli buzilishlarga sabab bo‘lishi to‘g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan.