IQTIDORLI O`QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mamadaliyeva Yulduz Abdulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada ta`lim jarayonida iqtidorli o`quvchilar bilan ishlash, ularda intellektual ijodiy salohiyatini rivojlantirish jarayonining psixologik jihatlari to`g`risidagi ma`lumotlar bayon qilingan.