RAHBAR XODIMLARDA STRESSLI KECHINMALARNI KORREKTSIYALASHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI. - Karimova Zebo Qodirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola rahbar xodimlarning stressli tajribalarini tuzatishda qo‘llaniladigan ijtimoiy-psixologik mexanizmlarni o‘rganadi. Unda zamonaviy psixologik nazariyalar, empirik tadqiqotlar va stressni kamaytirish hamda ish unumdorligini oshirishga qaratilgan aralashuv strategiyalari yoritilgan. Tadqiqotda stressni boshqarishda individual, tashkiliy va ijtimoiy omillarning o‘zaro ta’siri ko‘rsatib o‘tilgan.