HARAKATCHANLIK VA GENDER: AYOLLARNING IJTIMOIY HARAKATLARDAGI ÕRNI . - Mirabdullayeva Ozoda; Ma'rupova Shaxzoda (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunning dolzarb mavzusi bo’lgan gender tenglik masalasi, olib borilayotgan islohotlar va qonunchilikdagi yangiliklar keltirib o’tilgan.