O‘ZBEK TILIDA YUKLAMALASHISH HODISASI - Temirova Dilnoza Akmaljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola o‘zbek tilida so‘z turkumlari transpozitsiyasining ayrim jihatlari, konversiya va yuklamalashish hodisasiga bag‘ishlanadi. Maqolada sohaga oid ilmiy qarashlar hamda misollar yordamida tahlil olib boriladi.