ЭНЕРГОТЕЖАМКОР ПАХТА ТОЗАЛАШ МАШИНАСИ - А.А.Касимов (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Пахта тозалаш корхоналарида пахтани майда ва йирик ифлосликлардан тозалаш агрегатида сарфланадиган электроэнергия миқдорини камайтириш мақсадида пахта тозалаш агрегати учун унда фойдаланиладиган электродвигателларнинг қувватлари унинг ишчи органларининг хусусиятларини инобатга олган ҳолда танланади.