OSHQAZON ICHAK KASALLIKLARINI ZAMONA VIYTEKSHIRISH USULLARI. - Qirg’izova Xolida Xudoyberdiyevna; Ashuraliyeva Dilnoza Xayrullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Oshqozon-ichak kasalliklari zamonaviy tibbiyotning dolzarb muammolaridan biridir. Ushbu maqolada ushbu kasalliklarni aniqlash uchun zamonaviy texnologiyalar va ularning afzalliklari tahlil qilinadi. Tadqiqotda diagnostik usullarning samaradorligi, nojo‘ya ta’sirlari va kelajakda qo‘llanilishi muhokama qilinadi.