PEDAGOGIK TARBIYANING ILMIY ASOSLARI VA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Narquziyev Yusufbek Yunusbekovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda pedagogik tarbiya shaxsni har tomonlama rivojlantirishning asosiy yondoshu va zamonaviy yondashuvlarini ta’lim va tarbiya jarayonining samaradorligini, kelgusida innovatsion texnologiyalarni joriy etish, shaxsga yo‘naltirilgan yondashuvlarni rivojlantirish va milliy qadriyatlarni saqlab qolish hamda pedagogik tarbiyaning asosiy yo‘nalishlari ko’rsatib o’tilgan.