TOSHKENT VILOYATIDA EKOTURIZMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Agabekov A.Y; Bo`riboyev D.B. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada Toshkent viloyatining ekoturistik imkoniyatlari xususida fikrlar keltirilgan. Ekologik turizm tushunchalari talqini, uning shakllanish xususiyatlari, turlari, tabiatning noyob yodgorliklari, qo‘riqlanadigan hududlar, viloyatning ekoturistik marshrutlarini tashkil etish va boshqa imkoniyatlari bayon etilgan.