O‘SMIRLIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - QORABOYEVA FERUZA XUSHBAQOVNA; ERKINOVA GULZODA TURG'UN QIZI; RAHIMBOYEVA ZEBO SAIDUMAROVNA; Shomurotov Ulug’bek Meliboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O‘smirlik davrida o‘z-o‘ziga baho berish tizimining rivojlanish xususiyatlari, ularning ong va dunyoqarashining shakllanishini tushuntirish orqali talabalarni o‘z-o‘zini anglashga, tahlil qilishga, tarbiyalashga o‘rgatish.