PSIXOLOGIK XIZMATDA PSIXODIAGNOSTIKA METODLARI VA ULARDAN FOYDALANISH - CHORSHANBIYEVA MALIKA PANJIYEVNA; MEYLIKOVA OBIDA XAYRITDINOVNA; ABDULLAYEVA MAFTUNA FARHODOVNA; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni maktabgacha ta’lim muassasalrida olib borilayotgan psixodiagnostik metodikalar va ulardan foydalanish orqali bolalardagi psixologik bilish jarayonlarini, psixologik holatlari va xususiyatlarini aniqlab olish to’xtalib o’tamiz.