SHAXSDAGI INSONIY MUOMALA VA MULOQOTNING PSIXOLOGIK VOSITALARI - ALLAJANOVA ADOLAT XAZRATQULOVNA; HAYITOVA OZODA SOBIRJON QIZI; YUSUPOVA DILDORA ABDUMALIK QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada insoniy muomala va muloqotning shaxs rivojlanisidagi o’rni. Rivojlanib kelayotgan yosh avlodga shaxslararo munosabatlarda muomala madaniyati shakllantirib, muloqotning turlari, shakllari va ulardan foydalanish usullari haqida yoritilgan.