SHAXSDAGI SALBIY TUZILMALARNING PAYDO BO‘LISHI VA UNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - HALIMOVA MUXLISA FAXRIDDIN QIZI; GIYOSOVA XADICHABONU ZOIR QIZI; MUSTAFOQULOVA RAYHONA AKMAL QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada shaxsdagi mavjud axloqiy rivojlanishi va bu rivojlanishida yuzaga keladigan ziddiyatlardan chiqib keta olish bilan bog’liq tushunchalar berilgan. O’z ehtiyojlarini qondirilishi bilan bo’gliq yolg’on gapirishlari, tengdoshlarini orasida tan olinishga bo’lgan intilishlari haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan