SHAXSNING ILK O ‘SPIRINLIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - AKBAYEVA DILOVAR MAMADIYEVNA; ERGASHEVA YULDUZ ESHQUVAT QIZI; BOBOYEVE XONZODABEGIM ALISHER QIZI; Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada o‘spirinlik davrining psixik xususiyatlari, bu davrdagi aqliy va emotsional rivojlanish, shaxs xususiyatlari yoritiladi. Ularning ong va dunyoqarashining shakllanishi, o‘spirinlik yoshdagi bolalarning yosh va psixologik xususiyatlarini inobatga olgan holda ular bilan ishlash, muammoli vaziyatlarni yechish ko‘nikma-malakalarini rivojlantirish masalalariga to’xtalinadi