O‘ZBEKISTONDA “YASHIL IQTISODIYOT” NI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH BOSQICHLARI - Hayitov Jamshid Xolboyevich; Usmonov Murodbek Dusmurot o‘g‘li; Saparaliyeva Gavhar Hamza qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya. Ushbu maqolada O’zbekistonda “Yashil iqtisodiyot”ni shakllantirish va rivojlantirish bosqichlari, tiklanadigan energiya manbalarini o’zlashtirish istiqbollari, “yashil iqtisodiyot”ni rivojlantirishning moliyaviy va nomoliyaviy mexanizmlarini ishlab chiqish haqida malumotlar berib o’tiladi.