TAʼLIM MUASSASALARIDA OʻZBEK TILI DARSLARINI ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA OʻQITISH - Kodirova Ozoda Kuldashovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Oʻzbek tili darslarining samaradorligini oshirish taʼlim-tarbiya jarayonini davr talabi darajasida yangi pedagogik texnologiyalar, texnik hamda axborotli vositalar bilan qurollantirishni taqozo etadi. Ushbu maqolada taʼlim jarayonida dars mashgʻulotlari (oʻzbek tili darslari)ni oʻtishda bugungi kunda oʻqitishning eng zamonaviy va samarali usullaridan xisoblanmish “Interfaol” usullar va zamonaviy taʼlim texnologiyalari xususida fikr yuritilgan.