ЖАНГОВАР ВА ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИК – УНИНГ ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ХОДИМЛАРИ ТАЙЁРГАРЛИГИДАГИ РОЛИНИНГ ОРТИБ БОРИШИ ВА КЎНИКМА, МАЛАКАСИНИ ОШИРИШ ОМИЛИ - Бўтаев Исроил Назирович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Жисмоний чиниққанлик ходимларнинг хизмат фаолиятига сезиларли таъсир кўрсатади. Бу, биринчидан, ходимларнинг хизмат малакаларини ҳамда организмнинг ноқулай вазиятларда салбий омилларга қарши барқарорлигини оширишда, иккинчидан, уларнинг маънавий-сиёсий ҳамда психологик сифатларини мустаҳкамлашда намоён бўлади.